Praktisch

Je kan me bereiken op 0498/24.31.46. Als ik de telefoon niet kan beantwoorden, dan kun je een boodschap nalaten op mijn voicemail. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

Je kan me ook per e-mail bereiken: mail@elsvandeput-therapie.be

 

Online gesprek (50 minuten – 40€.  Sociaal tarief is bespreekbaar) 

Een individueel gesprek duurt 60 minuten en kost 50€. 

Een koppelgesprek duurt 90 minuten en kost 75€. 

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen toegang krijgt tot psychotherapie hanteer ik een lager tarief voor wie van een vervangingsinkomen leeft.

Wanneer je een gemaakte afspraak niet kan nakomen vraag ik je om 24u op voorhand te annuleren. Dit geldt niet bij ziekte.

Afspraken worden gemaakt op donderdagnamiddag en -avond.

Werkplek is Dalenstraat 34 3020 Winksele (5 km van Leuven, routeplanner)

Wegbeschrijving

Vanaf Leuven of Brussel: Op de Brusselsesteenweg neem je afslag Winksele centrum. Op het kerkplein onmiddellijk rechts afslaan voor de kerk. Dit is de Dalenstraat.

Vanaf Mechelen: Op de Mechelsesteenweg afslag Winksele, 3-tal km rechtdoor tot aan rond punt. Rechtdoor richting Winksele. Over de spoorwegbrug, op het kerkplein onmiddellijk links na de kerk en dan rechtdoor is de Dalenstraat.

Vanaf Herent: Vilvoordsebaan naar Winksele, aan rond punt links over de spoorwegbrug, richting centrum. Op het kerkplein onmiddellijk links na de kerk en dan rechtdoor is de Dalenstraat.